Thursday, September 9, 2010

Majlis Berbuka Puasa di Restoran Enak, KL


Sebelum berakhirnya bulan ramadhan yang mulia ini, pada 5/9(Ahad) bertempat di Restoran Enak, Kuala Lumpur sekali lagi telah diadakan Majlis Berbuka Puasa diantara AJK Pemuda UMNO Putrajaya. Kesemua mereka bertolak dari Kelab Tasik sekitar jam 6.00 pm dan tiba sebelum waktu berbuka. Alhamdulillah, menu sajian masakan Melayu yang disajikan kepada kami semua amat sedap dan sangat memuaskan.

Sebelum majlis bersurai, kesemua mereka juga turut menerima duit raya daripada KP, Datuk Ahmad Zaki Zahid. Dengan bantuan ini, sedikit sebanyak ianya dapat membantu meringankan beban mereka semua. Salah seorang AJK Pemuda, Sdr Nasru dengan penuh gembira dan amat berbesar hati atas sumbangan yang diterima daripada KP UMNO Ptjy, Datuk Ahmad Zaki. Ujar beliau “ Saya amat berterima kasih atas segala pemberian ini. Bersyukur mendapat seorang ketua yang amat prihatin dan bermurah hati”.

Dikesempatan ini juga Datuk Ahmad Zaki sekeluarga mengucapkan “Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir & Batin kepada semua”….