Sunday, May 12, 2013

AWAS: Anwar dan sekutunya ada rancangan jahat pada tarikh tertentu #TolakPRHari demi hari kita lihat Anwar Ibrahim hanya bermain dengan kata-katanya sendiri. Beliau pernah berkata akan undur dari dunia politik jika Pakatan Haprak kalah pada PRU13, tapi apa jadi sehingga hari ini rakyat telah tertipu. Itu pun masih tak nampak lagi ker??

Hasil risikan dan maklumat dari sumber dalam ibu pejabat Tropicana, Anwar telah menghasil tarikh dan kod rahsia untuk melancarkan demo haram ke arah menghancurkan negara. Kita rakyat Malaysia yang sudah lama hidup dalam aman damai masih mahukan huru hara?

Jika PRU13 ini tidak adil dan tak bersih, Penang dan Kelantan rakyat masih berikan mandat untuk pakatan haprak memerintah. Kenapa tak utarakan perkara ini? Rakyat jangan jadi BODOH, fikirkan baik demi masa depan agama, bangsa dan negara.

Baca laporan ringkas tangan ghaib dan kod (tarikh) pakatan haprak berikan pada rakyat Malaysia :

DRP: PATHFINDER- FORCE 136.
KPD: 0 BRVO .
SK: X .
MAKLUMAT : CC .

1 . Maklumat mengenai kod-kod tarikh yang dikeluarkan oleh pihak pembangkang kepada rakyat Malaysia berkait dengan kegiatan atau aktiviti 'hidden hand' di Malaysia.

2. Kod yang digunakan adalah tarikh dan merujuk terus kepada kod warna pakaian semasa revolusi jalanan

3. Kod : 505, 105 , 135, 508 , 510

505 - 5 mei- pilihanraya PRU13
805 - 8 mei - perhimpunan Anwar di Kelana Jaya
105 - 10 mei - Demo haram serang pejabat SPR di Putrajaya
- Lihat apa yang berlaku di Kompleks C, pejabat Kerajaan, Putrajaya pada 10/5 lalu...selepas Solat Jumaat kumpulan dari perhimpunan BLACKOUT serbu pejabat SPR di Kompleks C Putrajaya. 

135 - 13 Mei
508 - 5 ogos
510 - 5 oktober

4. Perhimpunan revolusi melalui jalanan (non violent war) ini telah di asaskan oleh Gene Sharp. Mereka menggunapakai 198 modul operandi yang telah digariskan oleh Gene Sharp untuk diaplikasikan di Malaysia, antaranya :
  • perhimpunan jalanan
  • duduk bantah
  • baring di atas jalanraya
  • berkhemah di dataran merdeka
  • memberi bunga kepadah pengawai keselamatan
  • demontrasi 
  • membuat huru hara di kawasan bandar
  • menggunakan logo berlambang 'tangan' (BERSIH)
  • menggunakan perkataan 'occupy' 
  • warna kod pakaian (BERSIH - KUNING, ANTI LYNAS - HIJAU, TUKAR - MERAH)

5. 198 cara yang digariskan Gene Sharp boleh dirujuk di sini >http://www.aeinstein.org/organizations103a.html


Sekian UTK PERHATIAN DAN TINDAKAN pihak tuan selanjutnya.

Tidak cukupkah dengan apa yang telah Kerajaan berikan kepada kita selama ini? Jangan cepat terpedaya dengan janji kosong pakatan haprak, kelak kita juga yang merana.

Anak muda gunakan akal fikiran dengan sebaik-baiknya yang Allah SWT anugerahkan pada kita. Mohon pihak Polis ambil tindakan segera mereka ini, jangan biarkan sampai negara dah jadi huru hara baru kita nak ambil tindakan.