Wednesday, April 24, 2013

PANAS: Husam 'pecah tanah' semakin tenat di Putrajaya #PRU13 #TolakPR
Pengundi-pengundi Putrajaya kenal siapa pemimpin yang telah lama berkhidmat untuk mereka. Mereka kenal siapa pemimpin yang banyak membantu mereka dalam segala hal. Oleh itu tidak ada sebab pengundi-pengundi Putrajaya berhajat untuk menukar wakil rakyat yang sedia ada.

Pengundi Putrajaya yang rata-rata mereka merupakan kakitangan awam sememangnya bersyukur dengan apa yang mereka nikmati selama ini. Pengundi juga sepakat tidak mahu MENJUAL Putrajaya kepada sesiapa pun.


Pada Husam Musa usahlah berniat untuk menghancurkan nasib rakyat Putrajaya seperti mana yang mu buat di Kelantan. Janji manismu yang ditabur di Kelantan sehingga kini tiada satu pun terlaksana, usah dibawa ke Putrajaya. Rakyat Putrajaya sudah hidup aman damai dan makmur dengan pelbagai kelengkapan di sana dan rata-rata menolak "orang luar" seperti mu!!

Mungkin jika Husam Musa menang di Putrajaya, yang hanya beliau buat CLAIM MILLAGE apa yang telah DS Tengku Adnan buat selama beliau menjadi wakil rakyat, kononnya dialah yang perjuangkan nasib rakyat. Rakyat Putrajaya sudah serasi dan sebati dengan jiwa Tengku Adnan. Tahniah pada rakyat Putrajaya kerana sentiasa beri sokongan penuh pada Kerajaan yang sentiasa membela nasib rakyat dan membangunkan negara.

Jom tengok apa kata Tengku Nan :P/S: Husam dinasihatkan belajar cara hendak menjaga kambing dulu sebelum menjaga rakyat!